Vlooienmarkt

Op zondag 15 september 2019 organiseert scouting Eersel voor de 14de keer haar jaarlijkse vlooienmarkt. De vlooienmarkt vindt plaats op het Mortelveld in Eersel. De poorten staan open tussen 11.00 en 15.00 uur.

Wat kunt u allemaal verwachten op deze vlooienmarkt?
Er zal een groot aantal kraampjes met koopwaar te bezichtigen zijn. De scouting zal met een hamburgerkraam op het terrein staan. Verder is er een veiling van grotere spullen, er zal een loterij zijn en uiteraard kun je alles te weten komen over de scouting.

Oproep
Voor deze vlooienmarkt vraagt de scouting nog volop spullen die zij kunnen verkopen. Heeft u bruikbare spullen waar niets meer mee gedaan wordt, dan kunt u ons daar blij mee maken. Op zaterdag 14 september zal de scouting alle spullen verzamelen. Inwoners van Eersel, zullen hier middels een huis-aan-huisblaadje nog bericht van krijgen, krijgt u geen bericht in de brievenbus dan is uw wijk dit jaar niet aan de beurt en komen wij bij u niet langs. Volgend jaar bent u dan wel aan de beurt. Het is ook mogelijk zelf spullen te brengen naar het terrein, op zaterdag 14 september tussen 11.00 en 16.00 u. De scouting vraagt nadrukkelijk om bruikbare spullen. Zij willen geen witgoed of groot meubilair. Dergelijke spullen nemen we niet aan. Voor vragen kunt u een email sturen naar: vlooienmarkt@scoutingeersel.nl.

Wij halen dit jaar spullen op aan de RODE straten hieronder op de kaart:

Anders dan andere jaren halen wij dit jaar in een aantal buitenwijken ook de spullen op. Deze wijken/straten zijn:

– Boevenheuvel
– Hazenstraat
– Stokkelen
– Schadewijk
– Hees

Algemeen
De scouting probeert met deze actie wat extra geld in het laatje te brengen voor het gebruiken en onderhouden van de blokhutten. Scouting Eersel is een vereniging waar jongens en meiden vanaf 4 jaar middels sport en spel met elkaar leren omgaan en samen te werken. Voor meer informatie over de scouting of over de vlooienmarkt kunt u kijken op www.scoutingeersel.nl.

Graag tot dan!

Scouting Eersel