Hup naar de Blub! Zondag 14 mei 2023

Feest! Dit jaar bestond Scouting Eersel 75 jaar. En dat gaan we vieren, met de derde editie van ‘Hup naar de Blub’! Na een succesvolle eerste editie in 2018 en een grandioos succes in 2019, wilde de Scouting hun eigen variant op ‘Te Land, ter Zee en in de Lucht’ eens in de twee jaar gaan organiseren. De editie van 2021 heeft helaas niet door kunnen gaan, maar dat halen we dit jaar dubbel in! 

De teams zullen eenzelfde baan afgaan als in de vorige editie. Na een flinke schans naar beneden en een kleintje omhoog, moeten de teams remmen om naar de bel te springen. Doen ze dit niet op tijd, vliegen ze met voertuig en al in een modderbak! 

De hele middag zullen teams van de schans af sjezen, ‘s avonds worden onder het genot van een drankje de prijzen voor snelheid en originaliteit én natuurlijk de pechprijs uitgereikt, waarna nog tot 20:00 een feestje gebouwd wordt in de feesttent. 

Komen jullie de teams ook aanmoedigen? Vanaf 12:00 tot 18:00 is er kijkplezier voor jong en oud (terrein open van 10:00 tot 20:00). Natuurlijk gebeurt dit alles onder genot van een hapje en drankje op ons bediende terras! Daarnaast is er voor de jeugd de hele dag een springkussen aanwezig. 

Ben je een echte waaghals en doe je liever mee? Stel dan nu je team samen en meld je snel aan!
Inschrijven alleen voor Hup naar de Blub. Het kinderprogramma is op inloop.

Let op: Inschrijven is mogelijk t/m zondag 16 april en vol = vol!

Ochtendprogramma voor de basisschooljeugd

In de ochtend organiseert ‘Hup naar de Blub’ voor de jongere deelnemers een uitdagende zeskamp! Hierbij kun je je uitleven bij verschillende spellen. Daarbij krijgt iedereen die meedoet ook nog een leuke verrassing van ons! 

Hierbij kun je je in teams van 4 tot 7 kinderen uitleven bij verschillende spellen. Zorg wel dat je team óók een begeleider heeft van minimaal 18 jaar oud! En vergeet ook geen oude broek en schoenen, misschien is een extra setje kleren zelfs wel handig want je kunt vies worden! 

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stel dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes een team samen, óf kom gezellig binnenlopen en maak terplekke een team met andere kinderen die mee willen doen. 

Het kinderprogramma duurt van 10:00 tot 12:30 en is op inloop. De deelnemers wordt gevraagd om 9:50 aanwezig te zijn. Ook ná 12:00 zal er voor de kinderen een springkussen blijven staan zodat zij zich lekker uit kunnen leven. 

Opgeven is gewenst, maar niet nodig en deelname is helemaal gratis! Houd er wel rekening mee dat opgegeven teams voorrang zullen krijgen wanneer het drukker wordt dan verwacht. Stuur ons een mailtje als je zeker wilt zijn van deelname.

Let erop: De aanwezige hulp treedt tijdens het evenement niet op als scoutingleiding. Begeleiders dienen dus zelf op de kinderen te letten, óók als deze lid van Scouting Eersel zijn.

Tot dan!