Antwoordformulier

Wie weet bemachtig je wel één van die super gave prijzen die door de lokale ondernemers beschikbaar zijn gesteld! Je moet dan natuurlijk wel de juiste dader hebben aangewezen en de laatste opdracht uit het geheimschrift hebben uitgevoerd 🙂

Vul hieronder het antwoordformulier in en stuur hem naar ons door.

Wie is de Dader?

Wie hebben er meegedaan?

Uploaden foto
    Heb je een leuke foto gemaakt tijdens de tocht? We vinden het super tof als je deze met ons wilt delen.

Tot slot

Scouting Eersel gebruikt het beeldmateriaal voor een compilatie van de nieuwjaarstocht en verspreidt dit via sociale media en website. Alle losse foto's & filmpjes worden na afloop verwijderd*

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming

*verplichte velden

Als je een bestand hebt geselecteerd, duurt het even voordat hij naar ons is verstuurd. Als het is gelukt, zie je onder de verzendknop een berichtje! Even geduld dus 🙂 Je ontvangt ook een e-mailtje ter bevestiging.

Klaar met versturen?

Omdat we afgelopen twee jaar nagenoeg geen acties hebben kunnen houden, zijn we best veel inkomsten misgelopen.
    Inkomsten die ten goede komen aan onze 150+ (jeugd)leden.

Misschien dat jullie iets kunnen missen? Dit zouden we erg tof vinden. Je kunt via de doneer knop een vrijblijvende donatie aan ons doen. Bedankt!