De Eerselse Nieuwjaarstocht

Oh nee! De zak met kerstcadeaus is gestolen!
Help jij de kerstman mee om de dader te vinden?

Na het succes van vorig jaar organiseert Scouting Eersel dit jaar ook weer een gave gezinstocht voor alle inwoners van Eersel en omstreken!
Van 23 december t/m 9 januari is de tocht (geheel coronaproof) te lopen op de dag en tijd die je zelf kiest.
Deelname aan de tocht is gratis, maar een donatie vinden wij heel fijn!

De tocht is ongeveer 3 km lang met leuke opdrachten voor alle leeftijden, de route kun je hier bekijken.
Het beginpunt van de tocht is bij het speeltuintje aan het Kerkepad en de tocht eindigt op de Markt.
Parkeren kan dus eventueel prima op de parkeerplaats achter zwembad de Albatros.

Jullie gaan de Kerstman helpen om de dief van de gestolen kerstcadeaus aan te wijzen.
Bij het vluchten zijn er wat cadeautjes uit de zak gevallen, als je deze volgt ben je op het goede spoor.
Onderweg komen jullie getuigen tegen, maar voordat zij jou een hint geven moet je eerst de puzzel oplossen en het codewoord doorgeven.

Wat praktische zaken:
* Print dit formulier met verdachten uit, zodat je onderweg af kan strepen.
* Neem een kladblaadje en pen mee.
* Codewoorden zijn áltijd zonder hoofdletters, cijfers en spaties.
* Neem een opgeladen telefoon of tablet met internetverbinding mee. Onderweg moet je QR-codes scannen om de getuigenverklaringen te horen.
(* Neem eventueel wat drinken en lekkers voor onderweg mee.)

Dader gevonden? Geef het dan door aan ons via dit online formulier.
Dan krijg je misschien wel een cadeautje uit de zak als dank voor je speurwerk!
(want er zijn supergave prijzen te winnen!)

Contact commissie De Eerselse Nieuwjaarstocht: nieuwjaarstocht@scoutingeersel.nl