De Eerselse Nieuwjaarstocht

Scouting Eersel organiseert een gave gezinstocht voor alle inwoners van Eersel!
De tocht is ongeveer 3 km lang met leuke opdrachten voor alle leeftijden.
Van 24 december t/m 17 januari is de tocht te lopen op de dag en tijd die je zelf kiest.

Houd tijdens het lopen van de tocht altijd rekening met andere deelnemers en natuurlijk 1,5m afstand.
Zie je dat het te druk is op jouw uitgekozen moment? Kom dan op een later tijdstip terug.

Het begin van de tocht is op het Tien Decemberplein (gemeentehuis Eersel), daar zul je direct de eerste aanwijzing vinden.

Het is handig om het volgende mee te nemen:

Voor de opdrachten heb je een QR-code scanner nodig op je telefoon.
Op de iPhone zit deze er standaard op, deze wordt geactiveerd als je een foto probeert te maken van de QR-code.
Op Android toestellen kun je deze downloaden via deze link.

Heb je de dader gevonden en de laatste opdracht goed volbracht?
Vul dan het online formulier bij de laatste opdracht in en maak kans op de prijzen!

Extra kans maken op de prijzen? Post dan een foto met het zeil van het startpunt of tijdens de tocht op FaceBook of Instagram en tag Scouting Eersel!

Sta je klaar op het Tien Decemberplein? Klik dan hier voor de eerste opdracht!

Contact commissie De Eerselse Nieuwjaarstocht: nieuwjaarstocht@scoutingeersel.nl