Aanmeldformulier Welpen

Je mag altijd drie keer komen kijken voor je beslist of je blijft. Laat voor je komt wel even iets weten aan ons via welpen@scoutingeersel.nl, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
Wil je na drie keer blijven, laat dit dan aan de leiding weten. We zorgen er dan voor dat de aanmelding definitief wordt verwerkt en krijg je aanvullende informatie.

Wachtlijst

Op dit moment hebben de Welpen een wachtlijst tot het einde van het speljaar. In september 2021 bekijken we of er voldoende doorstroom is naar andere groepen zodat we weer nieuwe leden kunnen ontvangen.
Wil je je kind op de wachtlijst zetten, geef dat dan hieronder aan ons door.

Inschrijven wachtlijst

Geboortedatum*

Privacy
    Scouting Nederland en de aangesloten Scoutinggroepen verwerken persoonsgegevens. Naast het algemene privacybeleid van Scouting Nederland heeft Scouting Eersel haar eigen specifieke zaken waarin persoonsgegevens worden verwerkt. Ons privacybeleid is te vinden op https://www.scoutingeersel.nl/privacy en op te vragen via het groepsbestuur.

*verplichte velden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.