Aanmeldformulier Gidsen

Je mag altijd drie keer komen kijken voor je beslist of je blijft. Laat voor je komt wel even iets weten aan ons via gidsen@scoutingeersel.nl dan kunnen wij daar rekening mee houden.
Wil je na drie keer blijven, laat dit dan aan de leiding weten. We zorgen er dan voor dat de aanmelding definitief wordt verwerkt en krijg je aanvullende informatie.

Omdat we bij calamiteiten dienen te beschikken over de juiste gegevens en omdat we elk lid of aspirant-lid verzekeren, vragen we je om alle gegevens in te vullen. Zodra je beslist om te blijven, hebben we meteen alle gegevens compleet en wordt de inschrijving definitief. Word je geen lid, dan verwijderen we alle gegevens.

Leuk dat je komt kijken!

Algemene gegevens

Geboortedatum*

Gezondheid

Verzekeringen

Betalingsgegevens*
Pas nadat je besloten hebt te blijven, wordt de inschrijving definitief en zetten we de betaling van de contributie in gang.

Ik maak het totaalbedrag (€150,- p.j.) vóór 1 oktober zelf over naar NL04RABO0158085248Ik machtig Scouting Eersel om maandelijks €12,50 af te schrijven van mijn bankrekening
(Kies je voor machtiging, vul hieronder je bankgegevens in)

Privacy
Scouting Nederland en de aangesloten Scoutinggroepen verwerken persoonsgegevens. Naast het algemene privacybeleid van Scouting Nederland heeft Scouting Eersel haar eigen specifieke zaken waarin persoonsgegevens worden verwerkt. Ons privacybeleid is te vinden op https://www.scoutingeersel.nl/privacy en op te vragen via het groepsbestuur.

Beeldmateriaal

Scouting Eersel maakt foto’s en video’s van activiteiten als herinnering voor de leden en voor gebruik op openbare media, zoals bijvoorbeeld de website, Facebookpagina of nieuwsbrief en sporadisch ten behoeve van promotie. Leden worden hier herkenbaar in beeld gebracht. Wij gaan hier uiteraard discreet mee. Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto- en/of videomateriaal van mijn kind*

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming

*verplichte velden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.