Onze blokhutten

Dag  € 100,=
Kampen  € 5,= pppn, min € 100,= pn

Verhuur Blokhutten

Twee van onze drie blokhutten worden verhuurd. In de vakanties is huur voor een hele week mogelijk. De rest van het jaar alleen voor weekends of avonden. Doorgaans is de blokhut in het weekend te huur van zaterdagmiddag tot en met zondag.
De blokhutten worden niet verhuurd voor feesten. Lees altijd eerst de huurovereenkomst!

Er is één speelveld en één kampvuurkuil. Hier kunt u, in overleg met gebruikers van de andere blokhut, gebruik van maken. De blokhutten liggen in een ruim bosperceel. Ook hierin mag gespeeld worden. Op 2 km afstand ligt een uitgestrekt bosgebied.

Blokhut 2 is in 2011 compleet gerenoveerd.
Blokhut 1 is in 2014 compleet gerenoveerd.
Beide blokhutten voldoen aan alle bouweisen en zijn o.a. voorzien van een grote zaal, MIVA-toilet, douches, gescheiden toiletten, ruime keuken, etc.

Foto's van onze blokhutten vind u hier.
Prijzen zijn inclusief gas, water, licht. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Omgeving

In de naaste omgeving vindt u diverse aantrekkelijke mogelijkheden om uw verblijf te veraangenamen.

Een aantal links naar diverse recreatiemogelijkheden en evenementen vindt u HIER.

Contact / Reserveren

Wilt u meer informatie of een van onze blokhutten reserveren dan kunt u contact opnemen via:

Beschikbaarheid

Klik HIER voor de beschikbaarheid van de blokhutten (onder voorbehoud!)

Foto's Blokhutten