Nieuws Verkenners

Tijd & Locatie Verkenners

iconTime Vrijdag van 19.00 tot 21.00

Verkenners

De verkenners is een groep van ongeveer 20 jongens in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar.

Wekelijkse hebben we een groepsavond op vrijdag van 19.00 to 21.00 in de tweede blokhut aan de Rosheuvel te Eersel. Als het weer het toelaat wordt er buiten gespeeld, o.a. in het bos rondom de blokhutten, en op diverse andere plaatsen in en rond Eersel.

>Mocht dit niet zo zijn hebben we diverse leuke binnen programma’s in onze totaal vernieuwde blokhut.

De activiteiten bestaan onder meer uit sport en spel, tochten en pionieren, creativiteit en handvaardigheid. Tijdens weekeinden en ons jaarlijkse zomerkamp slapen we in tenten en zorgen we voor ons eigen kostje, verder vinden ook droppingen en zwerf- en exploratietochten plaats. Eens in de 4 jaar gaan we zelfs naar de Belgische  Ardennen op zomerkamp, hier kunnen we niet alledaagse activiteiten als abseilen en speleologie doen.

Verder nemen we ook deel aan scoutingactiviteiten met verkenners en gidsen groepen uit omliggende gemeenten.

De leiding is in handen van 7 vaandrigs en 1 hopman.

Contributie Verkenners

Onze contributie bedraagt €12,50 per maand. Hiervoor kun je deelnemen aan al onze activiteiten.
Alleen het zomerkamp kost nog afzonderlijk € 30,=.

Begeleiding Verkenners

Wil je meer over de verkenners weten, bel dan naar:
Erwin Smits            Tel 06-42657794

Foto's verkenners