Nieuws Rowans

Tijd & Locatie Rowans & Sherpa's

iconTime Iedere woensdag vanaf 19.30

Rowans & Sherpa's

Hoi, ben je jong en op zoek naar avontuur, vind je het leuk om met leeftijdgenoten gezamenlijk de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 door te brengen? Ben je niet bang voor een leuke uitdaging, dan is deze speltak echt iets voor jou.

Iedere woensdagavond heb je samen met de andere leden van de groep een activiteit die door twee leden van de groep georganiseerd is. Je hebt dus veel vrijheid en eigen inbreng om die dingen te doen die je leuk vindt om te doen.

Ook gaan we 4 keer per jaar op weekend en één maal per jaar op kamp, wat altijd het hoogtepunt van het jaar is en waar dan vaak nog maanden over gepraat wordt.

We zoeken voor deze speltak enthousiaste jongens en meiden van 15 tot en met 18 jaar, die zich in willen zetten om zoveel mogelijk plezier te maken en actief bezig te zijn.

Is dit iets voor jou, kom dan eens langs op woensdagavond om 19.30 uur in de derde blokhut.

Contributie Rowans & Sherpa's

Onze contributie bedraagt €12,50 per maand. Hiervoor kun je deelnemen aan al onze activiteiten.
Alleen het zomerkamp kost nog afzonderlijk € 30,=.

Begeleiding Rowans & Sherpa's

Heb je nog vragen of wil je een keer meedoen bel dan naar:
Manon Beerens: 06-46793013

Foto's rowans