Nieuws Kabouters

Tijd & Locatie Kabouters

iconTime Iedere zaterdag van 09.30 to 11.30

Kabouters

Bij de kabouters zitten ongeveer 30 meiden die tussen de 7 en 11 jaar zijn. We doen elke zaterdagochtend van 9.30u tot 11.30u leuke dingen in en om blokhut 1 aan de Rosheuvel.

Wat doen wij zoal? Tochten, spellen binnen en buiten, zwemmen, knutselen, koken, en nog heel veel meer! Afgelopen jaren hebben we onder andere kaarsen gemaakt, sleutelhangers gemaakt, zijn we naar de geitenboerderij geweest, hebben we een echte fotoshoot gedaan, ons eigen eten mogen koken op een zelfgemaakt vuurtje buiten, zijn we naar de film geweest en zijn we lekker vies geworden tijdens gave bosspellen en tochten.

We gaan drie keer per jaar op weekend; ouder-dochter (dan mag papa of mama mee), WEKKA (met de regio) en Zwerm (met heel scouting Eersel). Daarnaast gaan we elk jaar een weekje op zomerkamp in de schoolvakantie, dat is het hoogtepunt van het jaar!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Natuurlijk mag dat, je mag zelfs drie keer met ons mee komen doen voor je beslist of je erbij blijft!

Contributie Kabouters

Onze contributie bedraagt €12,50 per maand. Hiervoor kun je deelnemen aan al onze activiteiten.
Alleen het zomerkamp kost nog afzonderlijk € 30,=.

Begeleiding Kabouters

Wil je eens meedoen, je aanmelden of wil je nog wat meer over de kabouters weten, bel dan naar:
Ruud Koolen: 06-27880798

Foto's kabouters