Nieuws Gidsen

Tijd & Locatie Gidsen

iconTime iedere dinsdag van 19.00 to 21.00

Gidsen

Iedere dinsdag doen we spellen in en rond de blokhut, in het dorp of in de bossen. Je mag altijd komen kijken op dinsdagavond en je mag ook best een paar keer meedoen zonder meteen te beslissen of je bij de gidsen komt.

Bij de gidsen is het geen stilzitten. Op het zomerkamp ben je vroeg op, de hele dag bezig met een tocht, spellen, pionieren met hout en touw, zwemmen, varen op een zelfgemaakt vlot, primitief of uitgebreid koken enz. ’s Avonds vaak nog een dropping, spooktocht of een sluiptocht, dus vroeg naar bed is er ook niet bij.

Maar soms… zitten we ook gewoon uren met elkaar te kletsen of zingen of haren invlechten en vervalt het geplande spel. Dat zijn de gidsen.

Naast het zomerkamp is er ieder jaar, één weekend met alle andere groepen uit Eersel, twee gidsenweekenden, waarvan een ouder-dochter, plus nog wat activiteiten die vanuit het district georganiseerd worden.

Contributie Gidsen

Onze contributie bedraagt €12,50 per maand. Hiervoor kun je deelnemen aan al onze activiteiten.
Alleen het zomerkamp kost nog afzonderlijk € 30,=.

Begeleiding Gidsen

Heb je nog vragen of wil je een keer meedoen bel dan naar:
Eline Estgeest: 06-29010400

Foto's gidsen