Nieuws Bevers

Tijd & Locatie Bevers

iconTime iedere zaterdag van 09.30 to 11.30

Bevers

Hou jij van lol maken, gezelligheid, spelen, zingen, dansen, feesten, knutselen en nog veel meer gekke dingen? Kom dan bij de bevers!!! Wij zijn jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar. Elke zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30 kun je met ons meespelen.

We gaan twee keer per jaar op weekend. Op zo’n weekend doen we nog leukere dingen zoals naar de speeltuin gaan en ’s avonds een echt kampvuur! Verder gaan we ook mee met het weekend van alle groepen van scouting Eersel samen, hebben we een keer per jaar een spelmiddag met andere groepen uit de regio, hebben we een kookochtend en draaien we een keer 's avonds om in het donker spellen te doen. Ondertussen gaan we ook alweer een aantal jaar op zomerkamp, waar we 4 dagen veel plezier hebben.

Dus wil je een heleboel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken kom dan eens een keer bij ons langs!

Contributie Bevers

Onze contributie bedraagt €12,50 per maand. Hiervoor kun je deelnemen aan al onze activiteiten.
Alleen het zomerkamp kost nog afzonderlijk € 30,=.

Begeleiding Bevers

Heb je nog vragen of wil je een keer meedoen bel dan naar:
Jorg Maas 06-21641775

Foto's bevers