Zaterdag 16 september aanstaande zamelen wij spullen in voor onze jaarlijkse vlooienmarkt op 17 september. Lees verder voor meer informatie.

Op zaterdag 16 september zullen de leden van de scouting in een groot gedeelte van Eersel huis aan huis spullen inzamelen en dat zijn de straten die rood gekleurd zijn op de afbeelding.

Mochten we niet in uw straat komen, dan kunt u de spullen ook op zaterdag van 11:00 tot 16:00 naar het vlooienmarktterrein op de parkeerplaats achter het hint brengen.

We nemen geen banken, witgoed en kapotte spullen aan.

Op zondag 17 september is de vlooienmarkt die gehouden wordt op het scouting terrein aan de rosheuvel en het is geopend van 11:00 tot 16:00.

Tijdens de markt zullen er een 40-tal kraampjes met tweedehands spullen te vinden zijn.

Er is ook een veiling, een hamburgertent, een loterij en natuurlijk kun je alles te weten komen over de scouting.

voor meer informatie kunt u ook hier kijken : Klik!

Kaart wijkindeling