Inschrijven Scouting Eersel

Onder speltakken in het menu vind je alle informatie over de groepen van Scouting Eersel.

Je mag altijd drie keer komen kijken voor je beslist of je erbij blijft. Laat voor je komt wel even iets weten aan de leiding van de desbetreffende groep, dan kunnen zij daar rekening mee houden.

Voor contactgegevens zie de tabel hieronder.

GROEP J/ M LEEFTIJD CONTACT TELEFOON EMAIL
Bevers Gemengd 4 t/m 7 Jorg Maas 0621641775 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kabouters Meisjes 7 t/m 11 Ruud Koolen 0627880798 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen Jongens 7 t/m 11 Gerrit v. Maanen 0626252067 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gidsen Meisjes 11 t/m 15 Marieke Maas 0610243724 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verkenners Jongens 11 t/m 15 Erwin Smits 0651165427 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd   tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rowans Gemengd 16 t/m 17 Manon Beerens 0646793013 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pioniers Meiden 18+ Alleen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voortrekkers Mannen 18+ Dirk Lepelaars 0655125496 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud-stam Gemengd Inschrijven alleen mogelijk als   oud-leiding

Foto's Algemeen