• Welkom bij Scouting Eersel
  Welkom bij Scouting Eersel
 • Gezelligheid bij het kampvuur
  Gezelligheid bij het kampvuur
 • veel verschillende spellen
  veel verschillende spellen
 • Op het water samenwerken
  Op het water samenwerken
 • Scouting Eersel Online
  Scouting Eersel Online
 • Een deel van de leiding
  Een deel van de leiding

2018 02 08 PHOTO 00000024

Op zondag 27 mei organiseert scouting Eersel “Hup naar de Blub”! Het Gildeterrein aan de Postelseweg zal hierbij omgedoopt worden tot een ware ‘Te land, ter zee en in de lucht’-baan.

Het doel is om zo snel mogelijk de baan af te gaan, een stukje vlak en dan weer een klein stukje omhoog. Zorg dat je daar stil komt te staan en je ladder o.i.d. uitklapt om naar de bel te kunnen springen, of je landt met heel je team én je wagentje in de modderbak!

De hele middag zullen de teams van de baan af sjezen, ‘s avonds worden onder het genot van een pilsje de prijzen voor snelheid, originaliteit én pech uitgereikt.

Inschrijven kan tot en met woensdag 18 april op deze pagina. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per team, dit is inclusief 10 consumptiebonnen.

Aanmelden

Een precieze tekening van de baan, het deelnemersreglement en alle andere benodigde informatie ontvang je na het inschrijven per e-mail. Het reglement is ook te vinden op http://www.scoutingeersel.nl/online/index.php/events/hup-naar-de-blub/reglement.

Heb je andere vragen? Hou je vooral niet in en stuur een mailtje of kijk op facebook.nl/hupnaardeblub.

Tot dan!

  

Ochtendprogramma voor de basisschooljeugd:

Voor de jeugd van de basisschool organiseert Scouting Eersel ‘Color Fun’, een uitdagende zeskamp! Hierbij kun je je in teams van 4 tot 7 kinderen uitleven bij verschillende spellen. Zorg wel dat je team óók een begeleider heeft van minimaal 18 jaar oud!

Zorg dat je in een oud wit t-shirt komt, dan krijg je daar bij ieder spel gekleurd poeder overheen. Heb je alle spellen goed uitgevoerd, dan heb je een gaaf en origineel shirt!

Daarbij krijgt iedereen die meedoet ook nog een lekkere traktatie van ons!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, kom dan gerust langs. Neem ook je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Geef jezelf uiterlijk zondag 13 mei op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is helemaal gratis!

Let erop: De aanwezige hulp treedt tijdens het evenement niet op als scoutingleiding. Ouders dienen dus zelf op hun kinderen te letten, óók als deze lid van Scouting Eersel zijn.