• Welkom bij Scouting Eersel
  Welkom bij Scouting Eersel
 • Gezelligheid bij het kampvuur
  Gezelligheid bij het kampvuur
 • veel verschillende spellen
  veel verschillende spellen
 • Op het water samenwerken
  Op het water samenwerken
 • Scouting Eersel Online
  Scouting Eersel Online
 • Een deel van de leiding
  Een deel van de leiding

 Algemeen:

Gerrit van Maanen (Voorzitter)
Tel. 06-26252067
(Niet voor verhuur)

Secretariaat:
Scouting Eersel
p.a. Schadewijk 12
5521 NN Eersel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur blokhutten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webmaster:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vertrouwenspersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie PR: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Speltakken:

GROEP J/ M LEEFTIJD CONTACT TELEFOON EMAIL
Bevers Gemengd 4 t/m 7 Jorg Maas 0621641775 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kabouters Meisjes 7 t/m 11 Ruud Koolen 0627880798 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen Jongens 7 t/m 11 Bart Coppens 0657561009 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gidsen Meisjes 11 t/m 15 Eline Elstgeest 0629010400 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verkenners Jongens 11 t/m 15 Erwin Smits 0642657794 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd   tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rowans Gemengd 15 t/m 18 Manon Beerens 0646793013 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pioniers Meiden 18+ Alleen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voortrekkers Mannen 18+ Dirk Lepelaars 0655125496 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen   spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud-stam Gemengd Inschrijven alleen mogelijk als   oud-leiding